Tilfredshed går

begge veje

“Det har været skønt at arbejde sammen med Rathi. Rathi har en stor professionel kompetance. Hun har været hurtig til at finde ind og få en fin fornemmelse af vores fagområde. Hun har en meget indfølende og intuitiv kunstnerisk sans. Det er med et stort nærvær, hun er gået ind og arbejde i vores æstetiske univers og understøtte vores kunstneriske udtryk. Rathi mestrer sine værktøjer, kunstneriske såvel som tekniske. Når man arbejder med Rathi føler man sig tryg. Hun er dygtig til at forklare de forskellige trin gennem hele forløbet. Man bliver aldrig hægtet af. Hun forstår at skabe et sundt og tæt samarbejde. Hun er et meget indlevende, forstående og glad menneske. Hun er på en gang en rolig, lyttende og eftertænksom person, og så er hun så dejlig spontan, og har en herlig glad humor. Hun har en sprudlende entusiasme for sit arbejde, hun er initiativrig, hun giver det bedste af sig selv og går linen helt ud. En rig og inspirerende person man altid vil være glad for at samarbejde med.”

Lone Nedergaard

Indehaver og dukkefører, Balsamique Théâtre (Denmark & Frankrig)

Vi har fået en meget kompetent service hos Radesign, da vi fik vor nye hjemmeside sat op. Efter at have lyttet til vore ønsker, kom Rathi med nogle gode indlæg og vi har haft en god dialog omkring opsætningen af vor ny hjemmesiden. Som vi er fuldt tilfredse med. 

Dejligt med lokalt fagfolk.

Karin B. Thomsen

Administrativ medarbejder, Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS

Morsø Tømrer –og  Snedkerforretning har i forbindelse med opdatering af vores hjemmeside www.mtsmors.dk arbejdet sammen RaDesign. Rathi fra RaDesign har givet vores hjemmeside præcis det grafiske løft vi efterspurgte og efterfølgende  har hun gennemgået, hvordan vi selv kan vedligeholde den. MTS er tilfreds med det nye visuelle design på hjemmesiden og takker for samarbejdet.

Max Bransholm Mikkelsen

Tømrermester, Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Samarbejdet med Rathi var en meget inspirerende proces. Hendes kunstneriske talenter skinner meget tydeligt igennem på det grafiske arbejde. Rathi havde lyttet til alt hvad vi sagde på mødet og leverede et flot og meget unikt resultat, som vi er meget stolte af. 

Mette Jensen

Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd

I forbindelse med opstart af egen virksomhed har jeg haft et rigtig godt samarbejde med Rathi fra Radesign. Allerede fra det første møde oplevede jeg hende som utrolig professionel, passioneret og yderst behagelig og imødekommende. Rathi har været behjælpelig med design af hjemmeside, visitkort m.m. og i hele forløbet er hun kommet med gode kreative ideer og samtidig været lyttende og imødekommende overfor mine ønsker og forslag. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg er så tilfreds med det visuelle udtryk og design hun har skabt til min virksomhed. Radesign får mine varmeste anbefalinger.

Anne Riis

IndehaverJordemoder Anne Riis

Jeg vil klart anbefale Radesign til folk i mit nætværk! Det var en stor hjælp for mig, at få Rathi til at hjælpe med design af logo til mit firma O.V. Boligoptimering ApS

Ole Vester

Tømrermester, O.V. Boligoptimering ApS

“Du er super kreativ, hurtig og hjaelpsom. Jeg vil gerne anbefale dig videre.”

Gerhard Haug

Kunstmaler

Radesign is very professional in their services. Their Web design ideas are new and relevant to our business services. With our request on multiple changes upon completion of website the designer helped to incorporate the changes happily. Able the provide quality service with reasonable fee. We highly recommend Radesign for your business webpage development.

Yogaletchmy Rajeswaran

Director of Business Development, Yova (Malaysia)