Tilfredshed går

begge veje

Vi har fået en meget kompetent service hos Radesign, da vi fik vor nye hjemmeside sat op. Efter at have lyttet til vore ønsker, kom Rathi med nogle gode indlæg og vi har haft en god dialog omkring opsætningen af vor ny hjemmesiden. Som vi er fuldt tilfredse med. 

Dejligt med lokalt fagfolk.

Karin B. Thomsen

Administrativ medarbejder, Gas og VVS Installatør Søren Lyndrup ApS

Morsø Tømrer –og  Snedkerforretning har i forbindelse med opdatering af vores hjemmeside www.mtsmors.dk arbejdet sammen RaDesign. Rathi fra RaDesign har givet vores hjemmeside præcis det grafiske løft vi efterspurgte og efterfølgende  har hun gennemgået, hvordan vi selv kan vedligeholde den. MTS er tilfreds med det nye visuelle design på hjemmesiden og takker for samarbejdet.

Max Bransholm Mikkelsen

Tømrermester, Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S

Jeg vil klart anbefale Radesign til folk i mit nætværk! Det var en stor hjælp for mig, at få Rathi til at hjælpe med design af logo til mit firma O.V. Boligoptimering ApS

Ole Vester

Tømrermester, O.V. Boligoptimering ApS

“Du er super kreativ, hurtig og hjaelpsom. Jeg vil gerne anbefale dig videre.”

Gerhard Haug

Kunstmaler

I forbindelse med opstart af egen virksomhed har jeg haft et rigtig godt samarbejde med Rathi fra Radesign. Allerede fra det første møde oplevede jeg hende som utrolig professionel, passioneret og yderst behagelig og imødekommende. Rathi har været behjælpelig med design af hjemmeside, visitkort m.m. og i hele forløbet er hun kommet med gode kreative ideer og samtidig været lyttende og imødekommende overfor mine ønsker og forslag. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg er så tilfreds med det visuelle udtryk og design hun har skabt til min virksomhed. Radesign får mine varmeste anbefalinger.

Anne Riis

IndehaverJordemoder Anne Riis

Nykøbing El-Service har været i samarbejde med RaDesign, hvor Rathi designede det visuelle udtryk til den nye hjemmeside for vores sikkerhedsbrand ”viskabertryghed”, designet ikoner og logo hertil. Rathis design og ideer har været med til at give vores brand et udtryk vi bruger i al vores grafiske materiale og marketing. Allerede fra den initierende fase er hun kommet med gode ideer og visualiseringer, ud fra det behov vi har haft. Der er god sammenhæng mellem det visuelle og de interaktionsmæssige forhold, så brugeren kan få en sammenhængende oplevelse, og bliver ledt de rigtige steder hen. Der har under hele forløbet været god kommunikation og vi er vildt tilfredse med det visuelle udtryk hun har skabt!!

Christina B. Overgaard-Hjorslev

Marketing koordinatorNykøbing El-Service Aps

Radesign is very professional in their services. Their Web design ideas are new and relevant to our business services. With our request on multiple changes upon completion of website the designer helped to incorporate the changes happily. Able the provide quality service with reasonable fee. We highly recommend Radesign for your business webpage development.

Yogaletchmy Rajeswaran

Director of Business Development, Yova (Malaysia)