Skaber et unikt og målrettet design til lokale firmaer.

Hvem

Rathi Thevi Rajeswaran

Jeg er indisk oprindeligt men født og opvokset med familien i Malaysia.  Selvom jeg har en bachelor i Erhvervs og Marketing uddannelse i Kuala Lumpur (Malaysia), ligger min største interesse i design og kunst. Jeg tog videreuddannedelse i Multimedia Design i Aarhus og 3 måneder efter graduering fik jeg et job tilbud hos et webbureau – Simsoft i Thisted. Der arbejdede jeg som Art Director i 2 år inden jeg gik på barsel men under min barsel spirede tankerne om at blive selvstændig. Med en god opbakning og stort håb startede jeg RADESIGN i november 2017. 

Hvad

Multimedier designer og samarbejder

RADESIGN er et enkeltsmands freelance firma, som hjælper med alt der har et grafisk touch: Logo, hjemmeside, brochurer og meget andet – og nogle gange efter anmodning marketings løsninger. Navnet RADESIGN har en tæt betydning for mig. RA er ikke kun de 2 første bogstaver i mit navn, men også min afdøde fars.

Pt samarbejder jeg nogle gange med et kollektiv af andre talentfulde reklamerbureauer og IT firmaer,  afhængigt af klientens behov. At være i kontakt med webudviklere, fotografer og tekstforfattere (til dansk og englesk)  har hjulpet mig med at holde et åbent sind og givet mig en enorm inspirationspool, som jeg kan tage fra.

Hvorfor

Skaber et unikt og målrettet design til lokale firmaer

Hvert projekt jeg arbejder på er en mulighed for at gøre noget fantastisk arbejde, der forbinder en virksomhed med dens publikum. Jeg følger en strategisk tilgang til at identificere dit brands styrker og svagheder, lære dig at kende din virksomheds kultur, målgruppe, konkurrence og det nuværende marked. Jeg undersøger så intelligente og meningsfulde grafiske designkoncepter, som gøre det muligt for dig at bygge bro mellem din virksomhed og din forbruger.

Jeg fortolker og opretter dit firma’s brand retningslinjer, med lidenskab for konsistens og originalitet. Gennem dit projekforløb deltager jeg enten som en del af din virksomheds team eller arbejder selvstændigt efter dit ønske.