RADESIGN

Alt fra branding, marketing og til produktudvikling. Jeg udvikler innovative koncepter og oplevelser til mine kunder med en design-centreret tilgang. 

Liv og arbejde går hånd i hånd når passion og viden er i balance.

Min passion er at skabe gennemtænkte, innovative digitale produkter og trykte materialer fra et originalt koncept til det færdige produkt. Jeg har en stærk tro på at det bedste resultat kommer fra den indre kærlighed til det man gør. Med mere end ti års erfaring fra krydsfeltet mellem design, erhverv og marketing leverer jeg intelligente designs og engagerende oplevelser til kunder lokalt og nationalt.

Digital oplevelsesdesign

UI / UX design & hjemmeside udvikling, facebook & linked in profil & opslag design. 

Kommunikation og branding

Brands vision, logo design, grafik, illustration visitkort, plakat, brochure og fotoredigering. 

Kunst

Abstrakte malerier & illustrative tegninger

SENESTE PROJEKTER

{

RathiART – Udover grafisk design arbejder jeg med malerier i akryl samt illustrative tegninger i tusch.

– Rathi Thevi R

FB: RathiART

Er du et nystartet firma eller har du brug for et løft af din nuværende hjemmeside?

Tilfredshed går begge veje

Gode ord fra mine kunder

Morsø Tømrer –og  Snedkerforretning har i forbindelse med opdatering af vores hjemmeside www.mtsmors.dk arbejdet sammen RaDesign. Rathi fra RaDesign har givet vores hjemmeside præcis det grafiske løft vi efterspurgte og efterfølgende  har hun gennemgået, hvordan vi selv kan vedligeholde den. MTS er tilfreds med det nye visuelle design på hjemmesiden og takker for samarbejdet.

- Max Bransholm Mikkelsen

Projektchef og Partner, Morsø Tømrer- og Snedkerforretning A/S

I forbindelse med opstart af egen virksomhed har jeg haft et rigtig godt samarbejde med Rathi fra Radesign. Allerede fra det første møde oplevede jeg hende som utrolig professionel, passioneret og yderst behagelig og imødekommende. Rathi har været behjælpelig med design af hjemmeside, visitkort m.m. og i hele forløbet er hun kommet med gode kreative ideer og samtidig været lyttende og imødekommende overfor mine ønsker og forslag. Alt i alt en meget positiv oplevelse og jeg er så tilfreds med det visuelle udtryk og design hun har skabt til min virksomhed. Radesign får mine varmeste anbefalinger. 

- Anne Riis

Indehaver, Jordemoder Anne Riis

Jeg har igennem en årrække samarbejdet med Rathi, hendes arbejde har altid været præget af høj kvalitet i designs såvel som professionel behovsafklaring og punktlighed

- Per Ladefoged

Indehaver, Simsoft Hosting

Samarbejdet med Rathi var en meget inspirerende proces. Hendes kunstneriske talenter skinner meget tydeligt igennem på det grafiske arbejde. Rathi havde lyttet til alt hvad vi sagde på mødet og leverede et flot og meget unikt resultat, som vi er meget stolte af.

- Mette Jensen

Kommunikationskoordinator, Morsø Erhvervsråd

Nykøbing El-Service har været i samarbejde med RaDesign, hvor Rathi designede det visuelle udtryk til den nye hjemmeside for vores sikkerhedsbrand ”viskabertryghed”, designet ikoner og logo hertil. Rathis design og ideer har været med til at give vores brand et udtryk vi bruger i al vores grafiske materiale og marketing. Allerede fra den initierende fase er hun kommet med gode ideer og visualiseringer, ud fra det behov vi har haft. Der er god sammenhæng mellem det visuelle og de interaktionsmæssige forhold, så brugeren kan få en sammenhængende oplevelse, og bliver ledt de rigtige steder hen. Der har under hele forløbet været god kommunikation og vi er vildt tilfredse med det visuelle udtryk hun har skabt!!

- Christina B. Overgaard-Hjorslev

Marketing koordinator,, Nykøbing El-Service Aps

LAD OS BEGYNDE

NOGET NYT SAMMEN

Udfyld venligst dine kontakt oplysninger. Jeg vender tilbage hurtigst muligt. 

Adresse

Fruevænget 8, Nykøbing Mors

Tlf nr.

(+45) 41 54 40 12